Parteneri

• Universitatea Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca 

Universitatea Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca este o universitate comprehensivă de cercetare avansată şi educaţie. Respectând trinomul Universităţii moderne - educaţie, cercetare şi servicii adresate comunităţii - misiunea generală a universităţii constă în generarea şi transferul de cunoaştere. 

Caracterul multicultural al Universităţii Babeş-Bolyai se exprimă prin existenţa a 16 facultăţi la care studiile se asigură în limba maghiară, la 8 facultăţi în limba germană, la 6 în limba engleză şi la 3 în limba franceză. Universitatea oferă în un total de 264 programe de studiu nivel licenţă, la care se adaugă 236 programe de masterat. Prin toate acestea, Universitatea Babeş-Bolyai a devenit cea mai prestigioasă instituţie de învăţământ superior din România şi una dintre cele mai distinse din această parte a Europei.

Universitatea din Oslo, Norvegia 

Universitatea din Oslo este cea mai mare și cea mai veche instituție de învățământ superior din Norvegia. Prestigioasa institutie de invatamant superior  are cca. 30.000 de studenți și 5.800 de angajați. Cei patru laureați ai premiului Nobel demonstreaza calitatea cercetarii de mare impact, realizata de la Universitatea din Oslo.

Institutii cheie implicate :

Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice 

Inspectoratul Scolar Judetean Cluj

Inspectoratul Scolar Judetean Mures